Info studenten‎ > ‎Programma‎ > ‎

Bedrijvendag

Arval

Arval is een sterk groeiende autoleasemaatschappij, vierde in Nederland en tweede in Europa. Geen kleine organisatie dus. We zijn onderdeel van de internationale bank BNP Paribas, de hoofdsponsor van Roland Garros. Op geheel eigen wijze bedienen wij de markt. Met ruim 190 kritische, ambitieuze en enthousiaste mensen beheren wij op efficiënte wijze het wagenpark van onze klanten. Met succes, want wij werden in 2006, 2007, 2008, 2009 en 2010 door Heliview uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland. Voel je ook de drive om bij ons te komen werken? Kijk dan snel op onze website www.werkenbijarval.nl.

 

De Carrierebus

De Carrièrebus B.V. is een (ver)nieuw(end) arbeidsmarktcommunicatie –initiatief dat o.a. bestaat uit een zeer opvallende omgebouwde Amerikaanse Schoolbus die koers zet richting hogescholen, universiteiten, carrière-evenementen, bedrijvendagen, inhousedagen, studentenevenementen, etc. Het doel van deze tour is om werkgevers op een originele en proactieve wijze te positioneren als werkgever, hun merknamen in verband te brengen met carrière en hun recruiters in contact te brengen met hun doelgroep.

Generali verzekeringsgroep n.v.

Wie zijn wij?

Wij zijn de specialist in pensioen- en inkomensverzekeringen. Wij beloven niet. Wij verzekeren. Deze missie sijpelt door in alles wat wij doen. Geen mooie praatjes, maar daadkracht en oplossingen op maat. Wij maken waar wat anderen beloven. Onze medewerkers bepalen het succes van onze organisatie. Teamgeest, oprechte interesse en inlevingsvermogen zorgen voor duurzame en klantgerichte relaties. Generali draagt zorg voor uitstekende werkomstandigheden en een klimaat waarin plezier in het werk, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap optimaal tot uiting komen. Wil je meer weten over Generali of ben je nieuwsgierig naar onze actuele vacatures? Kijk dan vandaag nog op www.werkenbijgenerali.nl

GUIDION

GUIDION is een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die toegewijd zijn om uitmuntende service en kwaliteit te leveren. In vier jaar tijd is GUIDION gegroeid tot de nr. 1 computerhulp van Nederland. GUIDION heeft door heel Nederland meer dan 250 experts die particuliere en zakelijke klanten te woord staan bij het oplossen van computerproblemen. Daarnaast werkt GUIDION samen met een aantal grote partners, zoals: XS4ALL, UPC, Ziggo, BCC en Mediamarkt.
GUIDION heeft hierdoor verschillende relaties, zoals: klanten, experts, MKB- contacten en partners, die elk op een andere manier benaderd worden. Dit vraagt om een creatieve planning en sterke communicatieve vaardigheden. meer informatie over GUIDION is te vinden op: www.guidion.nl/over-guidion
".

Ictopus

Professional SAP Traineeship op snijvlak business & ICTBijna afgestudeerd en gedreven om je ICT carrière op te bouwen? Als hoogopgeleide starter krijg jij bij Ictopus de kans om een kwalitatieve SAP-opleiding te voltooien van Ictopus Academy. Je vervolgt je Professional SAP Traineeship in de praktijk bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.  Na afronding van het traineeship treed je hier in dienst, je krijgt dus letterlijk een baan van de zaak.
Als landelijke kennis en talentontwikkelaar heeft Ictopus zo’n 750 Professional SAP Trainees opgeleid en is daarmee een toonaangevende speler in de markt. Meer informatie? We maken graag kennis met je op de bedrijvendag!   www.ictopus.com of lees verder op www.baanvandezaak.nl

ING

De ING is een wereldwijde financiële instelling die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. 105.000 medewerkers werken voor meer dan 85 miljoen klanten in 40 landen. ING wil klanten verder helpen met hun financiële toekomst.

Joho

GO ABROAD! 

STUDIE & STAGE, TAALCURSUS & TOURS, VRIJWILLIGERSWERK & TIJDELIJK WERK 
Voor iedereen die plannen heeft om naar het buitenland te vertrekken, en de kans op een succesvol verblijf wil vergroten, heeft JoHo de Go Abroad Service ontwikkeld.Maak gebruik van de Go Abroad Services, met meer dan duizend stage-vacatures en werkervaringsplaatsen, organisatieprofielen, subsidiemogelijkheden en veel meer.
 
JoHo is een belangenorganisatie die:
wereldwijd helpt talent te ontwikkelen, kennis te delen, keuzes te maken en samen te werken
wereldwijd steunt via support centers, sites & services
wereldwijd werkt voor scholieren, studenten, expats, ondernemers, reizigers, vrijwilligers & iedereen die internationale samenwerking een warm hart toedraagt. http://www.johofoundation.org/menu/abroad/

Kasbank
KAS BANK is een beursgenoteerde Europese specialist in effectendienstverlening en een schakel tussen financiële professionele partijen over de hele wereld. Een stage bij KAS BANK is een uitstekende gelegenheid om van dichtbij kennis te maken met de effectenindustrie. Wil jij daar kennis mee maken en een stageplek midden in het centrum van Amsterdam? Kijk dan voor meer info op www.kasbank.NL/werkenbij. Op de pagina stageoverzicht staan alle actuele stageplaatsen.

 

Landal Greenparks

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken.
 
Landal onderscheidt zich door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen.

 

Nyenrode

A next step in your career? Het full-time Master of Science in Management (MSc) op Nyenrode Business Universiteit biedt ambitieuze en ondernemende studenten met lef een intensieve Engelstalige academische bedrijfskundeopleiding. Theoretische en praktische vaardigheden bereiden je in 16 maanden voor op het (internationale) bedrijfsleven.

 

SNS REAAL

SNS REAAl is een innovatieve retailbankverzekeraar met een balanstotaal van 129 miljard euro en bijna 7.500 medewerkers (fte). Wij groeien omdat we financiële zaken op eigenwijze aanpakken. De klant staat hierbij altijd centraal. We willen hem of haar aangenaam verrassen en zoeken daarom professionals die geloven dat zaken anders kunnen en anders moeten.

 

De bekendste merken van SNS REAAL zijn SNS Bank en REAAL. Daarnaast werkt SNS REAAL ook met een aantal merken voor specifieke markten zoals Zwitserleven (dé pensioenspecialist),  SNS Property Finance (vastgoedfinancieringen), ASN Bank (duurzame bank van Nederland), RegioBank (bank via intermediair), BLG Hypotheken (intermediaire hypotheekspecialist) en Proteq (internetverzekeraar).

 

The Talent company helpt je aan een stage of baan!
Ben je op zoek naar een studiegerelateerde baan, dan zit je bij TTc goed! Wij bemiddelen voor studenten en afgestudeerden. Afhankelijk van jouw opleiding, kunnen we je helpen aan een geweldige (afstudeer)stage bij één van onze opdrachtgevers. Ook voor werkperiodes en (bij)banen ben je bij ons aan het juiste adres!
 
TTc heeft een breed scala aan opdrachtgevers: van multinationals tot kleine, startende ondernemingen. Naast een uitzend- en bemiddelingsbureau, is TTc ook een begeleidingsbureau. Wij verzorgen sollicitatie- en cv trainingen; voor groepen en op individuele basis. Heb je vragen over je sollicitatiebrief of een gesprek, neem dan contact met ons op voor een goed advies!
 
Bezoek onze website voor informatie – www.thetalentcompany.nl -. Voor vragen kun je ons telefonisch bereiken op 020-4352610. Onze consultants staan je graag te woord! Mailen kan natuurlijk ook naar info@thetalentcompany.nl.

 

TKB

TKB is de handelsnaam van Trust Krediet Beheer B.V. TKB heeft zich sinds 1988 ontwikkeld van een incassopartner tot een kwaliteitsspeler met totaaloplossingen binnen het kredietmanagement. Sinds 2009 is TKB onderdeel van Coface geworden, hierdoor is het dienstenpakket en het internationaal netwerk zeer uitgebreid geworden. Als één van de eersten heeft TKB het “no cure - no pay” concept geïntroduceerd binnen de 'business-to-business' markt. Snel, zorgvuldig en daadkrachtig, dat zijn de kernwoorden van TKB.

 

 

 

Werkstudent

Uitzendburo de Werkstudent bemiddelt van bijbaan tot loopbaan in de profit en non-profit sector. Of het nu gaat om bijbanen in studentenwerk, praktijkgerichte stages of startersfuncties op de arbeidsmarkt: Werkstudent zorgt snel en slagvaardig voor een optimale match tussen klant en kandidaat.

Korte en informele communicatielijnen naar opdrachtgever en uitzendkracht kenmerken onze werkwijze. Deskundig advies, de juiste kandidaat en de ideale baan is het resultaat van onze dienstverlening.

Met 5 vestigingen bestrijken we de hele randstad. Door onze nauwe samenwerking met zusterorganisatie Werkwijzer Uitzendbureaus zijn wij u van dienst in elke regio.

Werkstudent werkt! Voor uitzending, werving & selectie, pay-roll, detachering, stages en poolmanagement.

 

 

 

 

 

Comments