Info studenten‎ > ‎

Programma

Wij organiseren de Beroepsoriëntatieweek op 26 & 27 januari 2015 en we proberen voor jou een zeer gevarieerd en vernieuwend programma samen te stellen. Wanneer het programma compleet is kan men hier zien welke bedrijfsbezoeken en workshops zijn vastgelegd voor de BOW mei 2014. Het belooft een vernieuwende BOW te worden!

Omdat de Bedrijfskunde-MER een unieke combinatie van Bedrijfskunde, Management, Economie en Recht biedt is de kans groot dat je manager wordt in een bedrijf. Tijdens je werk als manager heb je veel leiderschapsvaardigheden nodig. Door middel van de lezing, workshops en bedrijfsbezoeken wordt je hopelijk meer bewust van de leidinggevende kwaliteiten waar jij over beschikt.
 
De deelnemende bedrijven kunnen jou informatie verschaffen over stages, afstudeeropdrachten en carrièremogelijkheden. Dit is voor jou als BKMER-student een unieke kans om je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Het programma bestaat uit interessante workshops, bedrijfsbezoeken, een bedrijvendag, een lezing, een leuk eindspel en als afsluiter een gezellige borrel. Hopelijk wordt deze Beroepsoriëntatieweek een succes voor ons allemaal waarbij je meer inzicht krijgt in wat bedrijven jou kunnen bieden tijdens je studie, maar ook nadat jij je diploma hebt gehaald.