Info bedrijven‎ > ‎

Workshop

Tijdens de Beroepsoriëntatieweek (BOW) is het inmiddels een traditie geworden dat er ook workshops gehouden worden. Bedrijven die graag mee willen doen met de BOW maar geen ruimte hebben om de studenten zelf te ontvangen, krijgen op deze manier toch de kans de studenten de ontmoeten.
 
De afgelopen jaren zijn er workshops geweest over onder andere lichaamstaal, solliciteren, presenteren & stemgebruik en ondernemersvaardigheden. Dit jaar willen wij graag weer een zeer gevarieerd en interessant aanbod van workshops neerzetten, en wij hopen dat u ons hierbij kunt helpen. De activiteiten van uw bedrijf kunnen het thema van de workshop vormen. U kunt de studenten bij de workshop betrekken door ze actief mee te laten doen en denken.
 
Door middel van een workshop kunt u op interactieve manier kennis maken met de BKM-student en deze enthousiast maken voor uw bedrijf. De BOW-organisatie draagt zorg voor de accomodatie en de benodigde apparatuur. Het aantal studenten dat de workshop zal bijwonen wordt in overleg bepaald. Kunt u een bijzondere of inspirerende workshop verzorgen? Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de BOW-organisatie.