Info bedrijven‎ > ‎

Uw mogelijkheden

Uw mogelijkheden
Deelname aan de BOW biedt u een uitgelezen kans om uw organisatie te promoten onder de studenten. Het is voor een organisatie belangrijk zijn naam onder studenten, toekomstig werkenden, hoog te houden. Wij geven u de kans te laten zien waarom uw organisatie de interessantste stageplekken biedt, en de meest aantrekkelijke werkgever is. Wij adviseren u graag over de onderstaande sponsormogelijkheden.
 

Bedrijfslogo BOW- programmaboekje
Uw bedrijfslogo wordt in het programmaboekje geplaatst. Tijdens de Beroepsoriëntatieweek is iedere student in het bezit van een programmaboekje dat hij de gehele week zal moeten raadplegen.

Bedrijfsnaam of logo op de monitoren in de school
Gedurende de beroepsoriëntatieweek zal uw bedrijfslogo op de monitoren in de school worden weergegeven.

Advertentie in het programmaboek van de BOW
Een advertentie in het programmaboekje (A5-formaat). Tijdens de Beroepsoriëntatieweek zal iedere student in het bezit zijn van een programmaboekje dat hij de gehele week zal moeten raadplegen. 

Verzorging van een workshop of bedrijfsbezoek
Wilt u de studenten een kijkje achter de schermen van uw bedrijf laten zien? Dat kan! Wij zijn op zoek naar bedrijven die hun deuren openen voor studenten en deze studenten de processen in het bedrijf te laten zien. Daarnaast is het mogelijk om een workshop te verzorgen op onze school.

Banner van de sponsor op de website  die doorklikt naar het bedrijf
Uw logo wordt op deze website geplaatst die doorklikt naar het bedrijf, zodat de studenten zich meer over het bedrijf kunnen informeren.

Link op de website
Een link op deze website: www.beroepsorientatieweek.nl. Via deze link kunt u stages aanbieden of uw bedrijf presenteren. 


Hoofdsponsorschap
Indien u gebruik wil maken van al onze sponsormogelijkheden kunt u ook kiezen voor de optie van hoofdsponsorschap. Samen met u kijken wij naar uw wensen en bepalen wij het sponsorbedrag. Indien u dit wenst kunnen wij u een brochure toesturen waarin alle informatie te vinden is. Daarnaast kunt u voor de studenten natuurlijk ook een bedrijfsbezoek en een workshop organiseren. U krijgt de kans om de studenten tijdens de opening persoonlijk toe te spreken.  

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden kunt u terecht bij:

Aleidkamp@gmail.com