Info bedrijven‎ > ‎

Bedrijvendag

Tijdens de Bedrijvendag zijn zo’n 60 bedrijven en diverse bemiddelingsbureaus aanwezig. Voor jou de ideale setting om je te oriënteren en te presenteren. Gebruik deze unieke gelegenheid dus om te netwerken, inspiratie op te doen! Een greep uit de aanwezige bedrijven; Flora Holland, KPMG, HEMA, Decathlon, Monsterboard, Rabobank, ING Bank, Deloitte, Landal Greenparks.
 
Het gaat om een beurs waar allerlei soorten bedrijven hun stand zullen opzetten en waar studenten kunnen kennismaken met deze bedrijven en hun mogelijkheden. De bedrijvendag zal worden gehouden in het gebouw van de Hogeschool voor Economische Studies aan de Fraijlemaborg 133, 1102 CV, te Amsterdam.

Dit evenement is interessant voor alle voltijd studenten die zijn ingeschreven op de HvA. Op deze bedrijvendag kunnen de studenten waardevolle informatie verkrijgen van de aanwezige bedrijven en instellingen. Het gaat daarbij vooral om informatie met betrekking tot (afstudeer)stages, arbeidsperspectieven en traineeships. Intern worden alle opleidingen, docenten en studenten geïnformeerd over de bedrijvendag.

De kans is dus groot dat u studenten van verscheidene opleidingsrichtingen bereikt. Hierbij kan naast de BKM- studenten gedacht worden aan eerste- tot en met vierdejaars HBO studenten: Accountancy, Bedrijfseconomie, Internationaal Management, International Business and Languages, Commerciële Economie, Fiscale Economie, Logistiek & Economie en Bedrijfskundige Informatica.
 
Dit is een ideale gelegenheid om studenten via een kort informeel gesprek vertrouwd te maken met uw bedrijf.
De bedrijvendag van de BOW biedt ruimte aan spindelstands van twee meter diep en drie meter breed. Gezien de grote interesse van bedrijven voor de BOW Bedrijvendag worden de staanplaatsen verhuurd.

Heeft u interesse in een advertentie of andere soort van reclame in ons boekje over de aankomende bedrijvendag, maar wenst u nadere en gedetailleerde informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op:
 
De bedrijvendag wordt georganiseerd door de afdeling Externe Betrekkingen van de HvA onder leiding van Mvr. van Onna.