Afstudeeropdracht

Ben jij op zoek naar een uitdaging? Ben jij initiatiefrijk, creatief, flexibel en heb je doorzettingsvermogen? Dan hebben wij de afstudeeropdracht voor jou!
Ieder jaar worden er twee Beroepsoriëntatieweken (BOW's) georganiseerd. Als derde- of vierdejaarsstudent kan jij aan de organisatie van de BOW deelnemen. De organisatie van de BOW is een alternatieve afstudeeropdracht waarbij je één keer de Beroepsoriëntatieweek organiseert als junior en één keer als senior. Daarnaast ga je aan de slag met een onderzoek waarbij je een praktijkgericht probleem gaat analyseren, onderzoeken, oplossingen aandragen en advies gaat uitbrengen. De probleemstelling van je onderzoek heeft een relatie met de organisatie van de Beroepsoriëntatieweek.

Een voorwaarde voor het deelnemen aan het organiseren van de Beroepsoriëntatieweek  is dat jij reeds stage hebt gelopen of in het huidige semester stage loopt. De organisatie van de Beroepsoriëntatieweek is:
  • een jaar lang hecht samenwerken in een professionele organisatie
  • een leerzame periode
  • competenties in de praktijk brengen
  • veel contacten met het bedrijfsleven, waardoor je een netwerk opbouwt
  • uitdagend en interessant werk doen en zelf verantwoordelijk zijn voor het eindresultaat
Wil jij in een professioneel team van +/- 15 medestudenten de Beroepsoriëntatieweek organiseren? Dan kan jij via het onderstaande sollicitatieformulier solliciteren naar één van de volgende commissies bij de Beroepsoriëntatieweek: Programmering, Sponsoring, Public Relations & Budget.
 
Mochten er vragen zijn, dan kan je deze mailen naar: p.deboer@beroepsorientatieweek.nl.
Natuurlijk kan je altijd langskomen bij het BOW-lokaal op de derde etage in de HvA/HES Amsterdam, lokaal: 3.085.

Klik hier voor het sollicitatieformulier.